Finn balanse og harmoni

Ofte er det lettere å svare på forventninger utenfra og prøve å strekke til, enn å sette gode kjærlige grenser for seg selv og andre. Det å gå på kompromiss med de signalene vi får fra vårt indre kan skape konflikt og gi en følelse av å være i ubalanse og disharmoni. Dette kan gi følelsen av indre uro, stress og anspenthet, kraftløshet, frustrasjon og sinne, og manglende følelse av mestring og glede.

Når du finner balanse og harmoni, da vibrer du i takt med deg selv. Det gir frihetsfølelse og tankespinnet kan slippe taket. I denne tilstanden vil du kunne ta vare på deg selv, og ivareta dine behov på en god måte, uansett hvilken situasjonen du måtte befinne deg i.

Lær og sett gode, kjærlige grenser. Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat. Gleder meg til å snakke med deg!

Legg inn en kommentar