Å ta imot kjærlighet

annonse2-2-2

Vi lengter alle etter en gang bli berørt i dypet av vårt hjerte. Vi kan lengte oss helt syke og lete med lys og lykter etter den rette, men så virker det helt umulig. Og spørsmålet kommer hvorfor er det ingen der for meg. Så siger ensomhetsfølelsen inn over deg. Du føler deg forlatt, svikted og ikke verdig.  Det å skulle nå en annen, blir bare vanskeligere og vanskeligere med årene, og til slutt gir du kanskje opp. Du hadde dårlige venner, håpløse kjærester og en umulig familie. Uheldig i jobben har du også vært.

Hva har skjedd?

Sett at det er en mulighet for at det er noe i ditt system, helt utenfor rekkevidde av det du kan oppfatte og forstå, som arbeider på egenhånd og holder deg i det dype mønsteret av å ikke kunne blomstre og å ta imot all kjærlighet i verden. Om det er slik, er du da klar for å få det endret, transformert? Er du klar til å ta imot ubegrenset, betingelsesløs kjærlighet? Går det ann å spørre; hva i deg kan det være som har stoppet deg fra å ta imot dette tidligere?

Hvis noe av dette treffer deg og du lurer på hva du kan gjøre for å løse din situasjon, ta kontakt så ser vi på hvordan din vei mot å kunne motta kjærlighet kan komme til å se ut.

Varm hilsen fra Karine

Legg inn en kommentar