Avspenning – en viktig ferdighet

avslapning Avspenning er som andre ferdigheter noe vi kan øve på. Vi er godt innprentet at vi må trene. Vi skal løpe maraton, sykle Trondheim-Oslo og gå Birken, men like viktig som å gjøre din treningspraksis med en tur i skogen, yoga eller en time på treningssenteret er det å øve på å spenne av. Her får du en avspenningsøvelse som kan gjøre underverker for en stresset stiv kropp og en hjerne som spinner døgnet rundt.
  Det anbefales å gjøre denne øvelse for dyp avspenning hver dag, men som jeg pleier å si: «Alt er bedre en ingen ting». Særlig om du sliter med daglige smerter i kroppen vil dette på en enkel måte kunne minske smertene du har. Når kroppen vår er i en spenningstilstand har vi en tendens til å kompensere. Dette vil kunne medføre tilleggssmerter og slike spenningssmerter er det mulig å gjøre noe med. Smertereduksjon gir økt trivsel, velvære og motivasjon. Lykke til… <3 Karine

Legg inn en kommentar