Frekvenser, vibrasjoner og energi

woman-energy-wideAlt dette er ord vi har et eller annen forhold til. Det som er et faktum er at innerst i kjernen av alt liv vibrerer det. I grunnen vibrerer det også i kjernen av alt det vi også mener ikke har liv, som for eksempel steiner. Alt vi opplever som fast materie er som vi lærte på skolen, bygget opp av molekyler som er satt sammen av atomer, som igjen har kjerne. Tidligere mente man at disse var satt sammen av partikler, men viser seg innerst inne bare være bundler av energetiske bølger. Hvis du lurer mer på dette, så se linkene jeg har lagt ved under denne artikkelen.

Så hva betyr dette og hvilken konsekvens har dette for oss? Her er hva Nikola Tesla mente:

“The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence. To understand the true nature of the universe, one must think in terms of energy, frequency, and vibration.” ~ Nikola Tesla

Lyd er vibrasjon – bølgelengder – energi. Det samme er lys, varme og tanker. Våre tanker viser seg som energi som løper i vårt nervesystem. Dette kan måles. Se link under.

Og hva er det jeg ser? Reflektert lys. Ja det er bølgelengder som når mitt øye som fanges opp av nerve-sensorer som gjør at jeg kan se. Se link under.

Da har vel mine tanker påvirkning på meg også da….

Så ved hjelp av min intensjon og tanke kan jeg gjennom de energetiske bølgene det setter i sving, påvirke hele min kropp. Og den lyden jeg så legger på hva jeg sier vil nå deg, og dermed påvirker min intensjon deg også energetisk. Ikke bare på grunn av ordene du hører, men også av hva jeg tenker og med hvilken intensjon jeg har når jeg uttrykker meg.

Om jeg klarer å sette meg i en kjærlig tilstand om morgenen, og har som intensjon å være kjærlig med meg selv og mine omgivelser, påvirker jeg alle jeg møter vibrasjonelt også når jeg ikke sier noe. Dette fordi min varme og mitt nærvær som stråler ut av min kropp vibrere. Jeg har en helt egen frekvens som er bare min. Det blir som en signatur frekvens slik mitt fingeravtrykk er spesielt for meg. Vi vibrerer alle med vår helt unike frekvens. Jeg mottar fra omverdenen ulike frekvenser, og jeg sender ut frekvenser.  Er vi i ubalanse kan denne frekvensen forstyrres eller stoppes/blokkeres, og så blir vi syke. Så ikke bare er hele meg en eneste energi bunt, men alt og alle rundt meg er det også. Hvor langt unna er du nå for å tenke at også planeten jorden og alle andre stjerner og planeter påvirker deg?

Energy field

I dag brukes det sol for hudlidelser, ultralyd for skader, røntgen for undersøkelser og laser for korrigeringer. I det hele tatt har legevitenskapen lenge brukt «vibrasjons» medisin.

I tillegg til dette kan vi alle bruke det vi har tilgjengelig? Vår stemme, vår tanke, vår høyere bevissthet – vår sjel, den delen av deg som er bakenfor kroppen og tankene.

Å få tak på dette kan læres. Du kan også benytte en guide/coach, som kan hjelpe deg inn til deg selv, å få transformert dine energetiske blokkeringer. Mønstre i ditt system som kan være arvet fra din familie-rekkefølge bakover i generasjoner. Dette er energetiske imprints fra du vokste i mors liv. Vi kan også ha fått med oss blokkeringer gjennom ulike traumer, opplevd i eget liv. Disse kan løses opp når vi er rede, og får den veiledningen som trengs.

Vi er alle som en løk. Lag på lag av informasjon som preger vårt energetiske system. Gammel data vi kanskje ikke trenger lenger og som vi kan få slettet og visket ut

Lykke til med prosessen din <3  Karine

LINKER:

Om quarker: https://en.wikipedia.org/wiki/Quark

Atomer, protoner og quarker: http://www.foxnews.com/story/2006/11/13/quarks-and-photons-strangest-little-things-in-nature.html

Om nerver og signaler: http://funksjonellnevrologi.blogspot.no/2015/11/er-du-pa-riktig-frekvens.html

Om syn og øyet: https://snl.no/%C3%B8yet

En kommentar om “Frekvenser, vibrasjoner og energi

  1. Hei Karine, nydelig hjertemeditasjon og super mega side. Stor klem Rita

Legg inn en kommentar