Hukommelse – minner er et upålitelig fenomen

  

 

Artikkelen under her er både spennende, skremmende og lærerik. Men den har også en stor ibakt mulighet.

Hva om jeg kan endre mine minner selv? Hva om det jeg husker ikke er sant? Hva om de dramaene jeg identifiserer meg med er mulig å slippe taket i for dermed å skape meg nye og bedre minner som gir min identitet en bust. Hva da er mulig?

Kan det være så enkelt at jeg kan velge hvem jeg er og hva jeg skal være i fremtiden? Kan jeg skape meg min virkelighet og agere som om det er helt sant? Wow for en befrielse. Jeg kan slippe taket i alt det gamle, i alt det andre måtte tro og mene om meg som er basert på deres gamle sannheter og minner om meg. Jeg kan lage meg en ny film i  mitt hodet om mitt tidligere liv, om livet jeg lever nå og hvordan det skal bli i fremtiden.

Så helt enkelt og naturlig kan jeg gi meg selv en ny IDENTITET. Juhu fremtid her kommer jeg. Hva med deg?

Link til artikkel: Den forræderske hukommelsen

Hva om jeg er en sommerfugl? Det er spennende tider <3 hilsen fra Karine

Legg inn en kommentar