Hva byr det nye året på for deg?

Nyttårsforsett

Nyttårsforsett

Da er vi alle godt igang med det nye året og mange av oss startet med nye gode rutiner for å endre noe vi har kjent lenge var nødvendig. Hvordan ligger du an? Har du sluppet take allerede, eller føler du det skikkelig tungt å få gjort det du satte deg fore?

Noen ganger kan det være skikkelig vanskelig å gjøre en snu operasjon og endring i livet, enda vi VET det trengs. Vi kjenner på hele kroppen at det er riktig, men allikevel klarer vi det ikke. Fornuften vet det også. Så gir vi opp og føler oss skikkelig mislykka.

Da er det på dette tidspunktet du kanskje er klar for å få litt støtte og hjelp for å få skikkelig flyt i prosessen. Mange av oss har prøvd lenge alene for å få det til, uten å lykkes. Og for hver gang vi feiler blir vi enda sikrere på at vi aldri kommer til å klare det. Og til slutt blir det en selvoppfyllende profeti!

Tiden vil vise når det er helt stopp. Ikke vent så lenge da. Det er hjelp og støtte å få på veien. Det er både mye enklere og gøyere når noen heier på en og har de rette verktøyene som skal til for at du skal slutte å stå i veien for deg selv.

Som coach har jeg hjulpet mange med å komme over den berømte broen til mestring og glede. Ta kontakt med meg, så ser vi om vi skal jobbe sammen.

Gleder meg til å høre fra deg!

Varm hilsen,

Karine

Legg inn en kommentar