Ta bedre valg – Få kontakt med din intuisjon

Hvordan vekke ens egen dype intuisjon slik at vi til en hver tid kan virke og ta valg fra et trygt sted i oss selv, fra vår egen sannhet?

Vi vet at hjernen utløser kjemikalier for helbredelse og fornyelse. Det vitenskapen viser i dag er at den også mottar instruksjon fra hjertet. Vi styrer hvilken instruksjon hjernen får gjennom våre tanker, emosjoner, sanser og trossystemer.

Studier viser også at hjertet har sin egen evne til å oppfatte, føle og huske på egen hånd. Vi forstår mer i dag om forbindelsen mellom hjertet-instruktøren og hjernen-tanken, enn noen gang før. Forbindelsen mellom disse to, hjertet og hjernen, som løper gjennom vårt nervesystem er fasinerende. Det foregår hvert sekund hele døgnet. Mesteparten av denne ”samtalen” starter stort sett i hjertet og går til hjernen. Det ligger tykke nervebaner mellom hjertet og hjernen som støtter denne samtalen. En mindre og svakere samtale går motsatt vei, fra hjernen til hjertet.

Nye studier viser at hjertet reagerer i brøkdeler av sekunder før øyet og hjernen klarer å oppfatte. Altså hviler en slags intuisjonen i hjertet.

Ønsker du å få tilsendt 3 steg til dyp intuisjon?

Øvelsen tar kun 3 minutter og kan gjøres hvor som helst. Etter 3 uker vil du ha styrket din kontakt med intuisjonen og ha evnen til å roe deg selv ned i enhver situasjon, slik at du får den oversikten du trenger for å ta de riktige valgene.  Øvelsen kan du etterhvert bruke når du trenger svar.

Få tilsendt en forklaring av øvelsen «3 steg til dyp intuisjon» på video, og en rask guidet versjon på mp4 på, e-post!

Motta øvelsen: 3 steg til dyp intuisjon
Jeg vil sende deg øvelsen på epost, i ny og ne vil du høre fra meg i din innboks. Jeg respekterer deg og ditt privatliv og vil aldri dele din informasjon med en tredjepart.