3 tips – hvordan skape det du ønsker deg

Har du følelsen av å aldri bli hørt eller forstått? Blir ikke dine behov tatt hensyn til? Og du har kanskje tanker som: Hvorfor må moren min alltid være sånn? Hvorfor får jeg alltid skylden? Hvorfor må alltid jeg gjøre alt? Hvorfor ender jeg alltid opp med samme typen fyrer?  Er dette gjentagende følelser du har som gir deg opplevelsen av å være urettferdig behandlet, ikke anerkjent og elsket? Kanskje gir dette deg også følelsen av at ballen din ruller feil vei. Typisk at dette skulle skje meg igjen, tenker du…..

Vi påvirker hva som skjer rundt oss, og med oss, kanskje mer enn vi liker å tro. Så enten vi vil eller ikke, så er vi medskapere av våre liv. Hvordan bli mer bevisst og hvordan ta mer ansvar for det som skal skje, og skjer?

Få ballen til å snu, og kjenn at livsgnisten og inspirasjonen kommer tilbake – Her får du det første tipset. En øvelse som kan endre hvordan ting utfolder seg i ditt liv.

Tips 1 – Video: Skap din fremtid hver dag 

Det viktigste tipset du noen gang vil høre!

Jeg vil sende deg de to neste tipsene på mail. Det ene tipset er kanskje det viktigste du noen gang vil få . Kjenner du deg igjen i det tipset så tilbyr jeg deg en gratis samtale i tillegg.

Motta de 2 siste tipsene!
Jeg vil sende deg de siste tipsene på epost, og jeg vil ta kontakt med deg. I ny og ne vil du høre fra meg i din innboks. Jeg respekterer deg og vil aldri dele din informasjon med en tredjepart.