Hvordan komme i en tilstand av ubegrenset kjærlighet og harmoni

annonse1-3a

Hei kjære deg,

Her er de 3 gratis verktøyene som jeg lovet deg.

Håper du får glede av dem. Det viktigste du gjør i ditt liv er å dedikere deg til din egen utvikling og endring, slik at du kan få frigjort energi til å virke i glede og harmoni i ditt liv. Så bryt ut av ditt usynlige fengsel og bli glad og fri.  Med disse verktøyene vil du kunne få en nærere og bedre relasjon til de rundt deg, få avdekket dine behov, styrke din selvfølelse og bedret din kommunikasjon med deg selv og andre. Bieffekten av dette – Opplevelse av ubegrenset kjærlighet og harmoni.

Verktøy 1: Frihetens Hjul gir deg en oversikt over hva som mangler i livet ditt, eller som du trenger å styrke for at du bland annet skal kunne føle deg hel og i balanse. Finn ut om dine behov er dekket og hva som eventuelt mangler. Dette kan også gi stor klarhet.

Få tilsendt Frihetens hjul? I tillegg tilbyr jeg nå en gratis samtale hvor jeg hjelper deg med utfyllingen!

Jeg vil ha frihetens hjul og hjelp til utfylling!
Jeg vil sende deg frihetens hjul på epost, og jeg vil ta kontakt med deg. I ny og ne vil du motta en e-post fra meg. Jeg vil aldri dele din informasjon med en tredjepart.

De to andre verktøyene er lurt å øve på hver dag slik at den ”muskelen” stadig blir sterkere.

Verktøy 2: Fyll deg selv opp med de 5 magiske setningene. Si dem til deg selv hver dag. Skriv dem gjerne på en lapp og heng lappen på speilet. Gjenta det hver morgen:

  1. Jeg er god nok
  2. Jeg er sterk og har mot nok
  3. Jeg er inspirert
  4. Jeg elsker meg selv – jeg er fantastisk
  5. Det er ikke farlig å feile

Verktøy 3: Anerkjennende kommunikasjon – Det er i all kommunikasjon en god ide å anerkjenne samtalepartneren og å være positiv innstilt. Om det er behov for endringer eller korrigeringer så er en ”Sandwich” det beste å gi.

En sandwich er slik: Start med noe hyggelig å si – lever en vennlig mulighet for å si eller gjøre ting på en annen måte (der du ønsker endring skal skje) – så si noe positivt igjen.

Dette får den andre parten til å føle seg verdsatt, sett og ikke angrepet. Nå vil samtalen flyte bedre og det er lettere å komme igjennom med det en har på hjertet. På denne måten kan du også lettere vise ditt sanne jeg, for mottaker er vennligere innstilt og du slipper å være engstelig for hvordan det du ønsker å si, blir mottatt.

Vil du lære mer om dette og trenger hjelp til å fylle ut Frihetens Hjul så legg inn din kontakt info her, så kontakter jeg deg.

Lykke til <3 Karine

photo Ole Bernt Frøshaug-8947