Om

Om meg

Jeg jobber for tiden som spirituell coach, lyd-healer og yoga instruktør. Jeg er utdannet ved Norsk Høgskole for Helhetsterapi, er sertifisert Leadership Master Coach, lydhealing utdannet av Githa Ben David, er sertifisert Yin Yoga instruktør og YinYang Yoga instruktør fra The YinYang Yoga Academy, og Gong Master utdannet av Mehtab Benton. Puh! ja det var listen fra de siste årene, men spennende og gøy har det virkelig vært. Og ikke minst utviklende og ekspanderende

Jeg har behandlet og støttet folk i deres indre og ytre helbredelses-prosesser hele livet. I bunn har jeg utdannelse fra UiO – Kjemi og Miljøvitenskap, har lang internasjonal forretnings erfaring, inkludert engasjement i Kenya med fokus på å styrke kvinners muligheter og selvfølelse, miljøvern og fornybar energi. Som spirituell coach gir jeg sesjoner i regresjon og transformasjon, helbredelse og indre vekst, mindfulness og detanglement. Jeg er jo spesielt opptatt av oppvåkningen av våre feminine kvaliteter da, og i å balansere de maskuline og feminine kvalitetene i oss. Jeg har også selv praktisert meditasjon i over 30 år og har et dypt engasjementet i åndelig utvikling som har ført meg til å bruke lyd, lys og vibrasjon i mitt faglige arbeid.

Gongene og lydarbeidet endret min verden. De fantastiske vibrasjonene fylte livet mitt på en ny måte jeg aldri hadde forestilt meg. Å spille Gong for meg selv og andre, har gitt livet mitt en ny dimensjon. Å finn din egen livstone – Lifetone – ditt fulle indre potensiale, er alltid innen rekkevidde.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale så ser vi om det er tid for deg å starte din endring nå!

«Jeg har behandlet og støttet folk i deres indre og ytre helbredelses-prosesser og erfart hvordan kombinasjon av ulike metoder kan ha god effekt, og lede til bedre helse og bedre liv for den enkelte.»